Количката е празна
Търси по дума

Мъжки кожени чанти - труден или лесен избор? Предпочитания

Как да изберем подходящата мъжка чанта. За мъжките чанти критериите не са много. На първо място е нейната практическа употреба- ако е само за най- необходимото: ключове, лични документи и др. малки аксесоари и принадлежности избора почти винаги пада върху борсетките, чантите тип банан, мъжките чанти през рамо или малките чанти с дебела и плътна дръжка за носене през рамо. Цвета на мъжката чанта също не е проблем при избора тя е или кафява или черна. Мъжката бизнес чанта може да е от естествена кожа или от еко кожа. Бизнес чантата за мъже трябва да е здрава и от висококачествени материали.

Ученически раници - Как да изберем ученическа раница

Ученическата раница е неразделна и важна част от принадлежностите на всяко дете от първи до дванайсти клас. Поради факта, че ученическата раница е в употреба всекидневно означава, че трябва внимателно да се подхожда при покупката и. В тази статия ние от luxzona.com - специализиран онлайн магазин за мъжки и дамски кожени чанти, портмонета, портфейли, сакове и раници ще направим вашия избор по- лесен. Обем - за по- малките класове е много важен. В учебния процес на учениците от малките класове се използват много учебни тетрадки, набляга се на изобразителното изкуство и др., за които е необходимо да се носят помощни средства. Обръща се внимание на физическото възпитание. Затова за ученическа раница за дете в по- малките класове раницата трябва да бъде достатъчно обемна и широка, да има вътрешна разделителна преграда, да има един или два спомагателни външни предни джоба, както и странични джобове пригодени за шише с вода или др. течност. Ние съветваме да не се ограничавате в бюджета за ученическата раница, тъй като тя е неразделна и важна част от учебния процес за всеки ученик. Материя и цвят - за ученици в по- малките класове е желателно раницата да е от висококачествена материя и в светли и разнообразни цветове. За ученици в по- горните класове раницата може да бъде едноцветна и по- семпла.

Дамски чанти. Естествена кожа или еко кожа, какво да изберем?

Дамските чанти от естествена кожа в днешно време се считат за голям лукс и рядка покупка. Причините за това са няколко. На първо място цената им в повечето случаи е от два до пет пъти по- висока от чантите, които се произвеждат от еко кожа. Едно от нещата,което ги определят като лук също е факта, че на практика срока на употреба на чантата не е много голям, ако не се полагат много усилия за поддръжка на кожата. Дамските чанти от еко кожа заемат около 80% от пазарния дял на дамските кожени чанти, което ги определя като предпочитани пред тези от естествена кожа. Оказва се, че ниската цена е определяща не само от финансова гледна точка, но и от напълно капризна и суетна. Голям процент от жените предпочитат да си закупят няколко различни модела чанти отколкото само един.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Bulgaria, България
Офис и склад: София, България

Facebook страница

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking