www.luxzona.com - чанти
  • wwwba1

     www.luxzona.com е специализиран онлайн магазин за мъжки и дамски кожени чанти, портфейли и портмонета.

     Стоките в магазина са разделени в няколко основни категории: дамски чанти, дамски портмонета, дамски раници, мъжки чанти, мъжки портфейли, куфари и сакове, ученически раници, чанти за лаптоп и документи. В отделна категория са мъжки, дамски и унисекс бизнес чанти от естествена и еко кожа, както и комбинация от материи.

     Чантата е основен и най- важен мъжки и дамски аксесоар и ние от luxzona.com се стремим да поддържаме и предлагаме само най- доброто, което е на пазара. Голяма част от стоките в магазина са собствен внос от Гърция, Италия и Франция, тъй като на нашия пазар не се предлага толкова голямо разнообразие както в други държави от Европейския съюз.

 

ВСЕКИДНЕВНИ ДАМСКИ ЧАНТИ ТИП ТОРБА
Най- нови модели дамски чанти тип торба. Практични всекидневни дамски чанти тип торба. Голямо разнообразие от актуални модели и цветове спред сезона.
от 38,00 лв.
ЕЛЕГАНТНИ ДАМСКИ ЧАНТИ С ЛАК
Луксозни и елегантни дамски чанти с лаково покритие. Дамските чанти с лаково покритие се отличават с висока устойчивост и здравина също и с атрактивния вид.
от 46,00 лв.

Червено лачено дамско портмоне от естествена кожа с вътрешен монетник голямо

dsc_00287
dsc_00291
dsc_0030
dsc_00372
Продуктов код: MG-0047
Рейтинг на продукта: Максимален
Голямо дамско портмоне естествен лак топ модел
Цена: 28,00 лв
Описание

Дамско портмоне от естествена кожа

Размери на дамското портмоне:

Височина на портмонето - 9.5 см.

Дължина на портмонето - 18 см.

Портмонето ще получите в луксозна картонена кутия.

Онлайн магазин за дамски и мъжки кожени чанти!


Специализиран магазин за дамски и мъжки чанти luxzona.com предлага голямо разнообразие от подбрани модели чанти с огромно разнообразие на цветове и комбинации. В магазина може да намерите над 100 нови модела чанти всяка седмица.
Нови продукти се публикуват и качват всеки ден от понеделник до петък. В luxzona.com всички мъжки и дамски чанти са селектирани модели и са съобразени с актуалните модни тенденции.

Чантите, портмонетата и портфейлите в онлайн магазина са с високо качество и се преглеждат от служители преди да бъдат доставени на клиента.

Доставките на поръчаните продукти се извършват според работното време на куриерската фирма. Поръчки направени до 17:30 часа се изпращат в същия ден и на следващия работен ден са на адреса посочен при попълването на заявката.

ЛУКСЗОНА Е ДРУЖЕСТВО С ОСНОВНА ДЕЙНОСТ ВНОС И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. УПРАВЛЕНИЕТО НА ФИРМАТА Е СЪС СЕДАЛИЩЕ ГР.СОФИЯ.

ФИРМАТА Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 2011Г. В РЕЗУЛТАТ НА ОКРУПНЯВАНЕ НА ПО- МАЛКИ ТЪРГОВСКИ ФИРМИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ И ТРАДИЦИИ В СФЕРАТА НА ПРЕДЛАГАНЕТО НА СТОКИ И УСЛУГИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР.

LUXZONA.COM Е СОБСТВЕНОСТ НА ЛУКСЗОНА И Е СЪЗДАДЕН В РЕЗУЛТАТ НА ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩАТА СЕ ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ. МАГАЗИНА ПРЕДЛАГА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ДАМСКИ И МЪЖКИ ЧАНТИ, ПОРМОНЕТА И ПОРТФЕЙЛИ. ЗА СТОКИТЕ ПРЕДЛАГАНИ В МАГАЗИНА СЕ РЪКОВОДИМ ПО НАЙ- НОВИТЕ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ И ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА МАТЕРИИТЕ И ИЗРАБОТКАТА.

LUXZONA.COM Е ЛИДЕР НА ПАЗАРА И ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНА СА ТОЧНАТА И ЯСНА ПРОДУКТОВА И ЦЕНОВА ПОЛИТИКА И ПОСТАВЕНИТЕ КОНКРЕТНИ БЪДЕЩИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ, КЪМ КОИТО СЕ СТРЕМИ ЕЖЕДНЕВНО.


Ученически раници

Категорията е специализирана изцяло за раници за училище. Ортопедични и подходящи за всекидневна употреба. Незабравяйте, че ученическата раница е едно от основните ученическо пособие.

Туристически и спортни раници

Категорията е специализирана изцяло за раници за туризъм, спорт и лов и риболов. Туристическите раници се отличават по няколко основни признака: голям обем, имат много на брой допълнителни джобове, ортопедичен гръб и презрамки...
Дамски чанти. Естествена кожа или еко кожа, какво да изберем?   Дамски чанти. Естествена кожа или еко кожа, какво да изберем?   Дамските чанти от... Прочети още...
Ученически раници - Как да изберем ученическа раница   Ученически раници - Избор на ученическа раница   Ученическата раница е неразделна и... Прочети още...
Мъжки кожени чанти - труден или лесен избор? Предпочитания    Мъжки кожени чанти - труден или лесен избор? Предпочитания   Как да изберем подходящата... Прочети още...
 

НАДЕЖДЕН, ЗДРАВ И ПРАКТИЧЕН КУФАР НА КОЛЕЛЦА С ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА

*ШИРОКИ И ПЛЪТНИ КОЛЕЛЦА ЗА ДОБРА УСТОЙЧИВОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ
*МНОЖЕСТВО ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ ДЖОБОВЕ
*РАЗШИРИТЕЛНИ ЦИПОВЕ ЗА ПО- ГОЛЯМ ОБЕМ
*ЗАКЛЮЧВАЩА СИСТЕМА С КОД
*2БР.ПЛЪТНИ И ЗДРАВИ ДРЪЖКИ ЗА НОСЕНЕ ВЕРТИКАЛНО И ЗА НОСЕНЕ ХОРИЗОНТАЛНО
*ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА
*НЕПРОМОКАЕМА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МАТЕРИЯ
*ЕТИКЕТ БАДЖ
*ЗДРАВИ МЕТАЛНИ ЦИПОВЕ ДЕТАЙЛИ
Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop