www.luxzona.com - чанти
  • wwwba1

     www.luxzona.com е специализиран онлайн магазин за мъжки и дамски кожени чанти, портфейли и портмонета.

     Стоките в магазина са разделени в няколко основни категории: дамски чанти, дамски портмонета, дамски раници, мъжки чанти, мъжки портфейли, куфари и сакове, ученически раници, чанти за лаптоп и документи. В отделна категория са мъжки, дамски и унисекс бизнес чанти от естествена и еко кожа, както и комбинация от материи.

     Чантата е основен и най- важен мъжки и дамски аксесоар и ние от luxzona.com се стремим да поддържаме и предлагаме само най- доброто, което е на пазара. Голяма част от стоките в магазина са собствен внос от Гърция, Италия и Франция, тъй като на нашия пазар не се предлага толкова голямо разнообразие както в други държави от Европейския съюз.

 

ВСЕКИДНЕВНИ ДАМСКИ ЧАНТИ ТИП ТОРБА
Най- нови модели дамски чанти тип торба. Практични всекидневни дамски чанти тип торба. Голямо разнообразие от актуални модели и цветове спред сезона.
от 38,00 лв.
ЕЛЕГАНТНИ ДАМСКИ ЧАНТИ С ЛАК
Луксозни и елегантни дамски чанти с лаково покритие. Дамските чанти с лаково покритие се отличават с висока устойчивост и здравина също и с атрактивния вид.
от 46,00 лв.

Мъжка чанта от естествена телешка кожа, тип плик, италианска, кафява

Мъжка чанта от естествена кожа, тип плик кафява Италия
Мъжка чанта от естествена кожа, тип плик кафява Италия
dsc_005831
dsc_006479
dsc_0062757
dsc_0061532
dsc_006751
Продуктов код: FR4501971
Рейтинг на продукта: Максимален
Мъжка чанта от естествена кожа
Цена:72,00 лв
Цена: 54,00 лв
Описание

Мъжка чанта от телешка кожа

Размери на мъжката чанта от естествена кожа:

Височина на чантата - 28 см.

Дължина на чантата - 25 см.

Дебелина на чантата - 5-6 см.

Дължина на дръжката - 60 см.

Онлайн магазин за дамски и мъжки кожени чанти!


Специализиран магазин за дамски и мъжки чанти luxzona.com предлага голямо разнообразие от подбрани модели чанти с огромно разнообразие на цветове и комбинации. В магазина може да намерите над 100 нови модела чанти всяка седмица.
Нови продукти се публикуват и качват всеки ден от понеделник до петък. В luxzona.com всички мъжки и дамски чанти са селектирани модели и са съобразени с актуалните модни тенденции.

Чантите, портмонетата и портфейлите в онлайн магазина са с високо качество и се преглеждат от служители преди да бъдат доставени на клиента.

Доставките на поръчаните продукти се извършват според работното време на куриерската фирма. Поръчки направени до 17:30 часа се изпращат в същия ден и на следващия работен ден са на адреса посочен при попълването на заявката.

ЛУКСЗОНА Е ДРУЖЕСТВО С ОСНОВНА ДЕЙНОСТ ВНОС И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. УПРАВЛЕНИЕТО НА ФИРМАТА Е СЪС СЕДАЛИЩЕ ГР.СОФИЯ.

ФИРМАТА Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 2011Г. В РЕЗУЛТАТ НА ОКРУПНЯВАНЕ НА ПО- МАЛКИ ТЪРГОВСКИ ФИРМИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ И ТРАДИЦИИ В СФЕРАТА НА ПРЕДЛАГАНЕТО НА СТОКИ И УСЛУГИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР.

LUXZONA.COM Е СОБСТВЕНОСТ НА ЛУКСЗОНА И Е СЪЗДАДЕН В РЕЗУЛТАТ НА ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩАТА СЕ ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ. МАГАЗИНА ПРЕДЛАГА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ДАМСКИ И МЪЖКИ ЧАНТИ, ПОРМОНЕТА И ПОРТФЕЙЛИ. ЗА СТОКИТЕ ПРЕДЛАГАНИ В МАГАЗИНА СЕ РЪКОВОДИМ ПО НАЙ- НОВИТЕ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ И ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА МАТЕРИИТЕ И ИЗРАБОТКАТА.

LUXZONA.COM Е ЛИДЕР НА ПАЗАРА И ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНА СА ТОЧНАТА И ЯСНА ПРОДУКТОВА И ЦЕНОВА ПОЛИТИКА И ПОСТАВЕНИТЕ КОНКРЕТНИ БЪДЕЩИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ, КЪМ КОИТО СЕ СТРЕМИ ЕЖЕДНЕВНО.


Ученически раници

Категорията е специализирана изцяло за раници за училище. Ортопедични и подходящи за всекидневна употреба. Незабравяйте, че ученическата раница е едно от основните ученическо пособие.

Туристически и спортни раници

Категорията е специализирана изцяло за раници за туризъм, спорт и лов и риболов. Туристическите раници се отличават по няколко основни признака: голям обем, имат много на брой допълнителни джобове, ортопедичен гръб и презрамки...
Дамски чанти. Естествена кожа или еко кожа, какво да изберем?   Дамски чанти. Естествена кожа или еко кожа, какво да изберем?   Дамските чанти от... Прочети още...
Ученически раници - Как да изберем ученическа раница   Ученически раници - Избор на ученическа раница   Ученическата раница е неразделна и... Прочети още...
Мъжки кожени чанти - труден или лесен избор? Предпочитания    Мъжки кожени чанти - труден или лесен избор? Предпочитания   Как да изберем подходящата... Прочети още...
 

НАДЕЖДЕН, ЗДРАВ И ПРАКТИЧЕН КУФАР НА КОЛЕЛЦА С ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА

*ШИРОКИ И ПЛЪТНИ КОЛЕЛЦА ЗА ДОБРА УСТОЙЧИВОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ
*МНОЖЕСТВО ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ ДЖОБОВЕ
*РАЗШИРИТЕЛНИ ЦИПОВЕ ЗА ПО- ГОЛЯМ ОБЕМ
*ЗАКЛЮЧВАЩА СИСТЕМА С КОД
*2БР.ПЛЪТНИ И ЗДРАВИ ДРЪЖКИ ЗА НОСЕНЕ ВЕРТИКАЛНО И ЗА НОСЕНЕ ХОРИЗОНТАЛНО
*ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА
*НЕПРОМОКАЕМА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МАТЕРИЯ
*ЕТИКЕТ БАДЖ
*ЗДРАВИ МЕТАЛНИ ЦИПОВЕ ДЕТАЙЛИ
Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop