www.luxzona.com - чанти

Куфар на колелца 3 размера и 3 цвята

1279
22178
3654
4927
5824
626
738
823
948
10
Продуктов код: 2001
Рейтинг на продукта: Максимален
Куфар на колелца 3 размера и 3 цвята
Цена: 48,00 лв
Размер Размер

Цвят Цвят на продукта

Описание

Куфара се предлага в 3 цвята - черно, сиво и червено

Три размера S-20.5см.х36.5см.х50.5см. M-23.5см.х44см.х61.5см. L-25см.х51см.х70.5см.

*ШИРОКИ И ПЛЪТНИ КОЛЕЛЦА ЗА ДОБРА УСТОЙЧИВОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ
*МНОЖЕСТВО ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ ДЖОБОВЕ
*РАЗШИРИТЕЛНИ ЦИПОВЕ ЗА ПО- ГОЛЯМ ОБЕМ
*ЗАКЛЮЧВАЩА СИСТЕМА С КОД
*2БР.ПЛЪТНИ И ЗДРАВИ ДРЪЖКИ ЗА НОСЕНЕ ВЕРТИКАЛНО И ЗА НОСЕНЕ ХОРИЗОНТАЛНО
*ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА
*НЕПРОМОКАЕМА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МАТЕРИЯ
*ЕТИКЕТ БАДЖ
*ЗДРАВИ МЕТАЛНИ ЦИПОВЕ

Онлайн магазин за дамски и мъжки кожени чанти!


Специализиран магазин за дамски и мъжки чанти luxzona.com предлага голямо разнообразие от подбрани модели чанти с огромно разнообразие на цветове и комбинации. В магазина може да намерите над 100 нови модела чанти всяка седмица.
Нови продукти се публикуват и качват всеки ден от понеделник до петък. В luxzona.com всички мъжки и дамски чанти са селектирани модели и са съобразени с актуалните модни тенденции.

Чантите, портмонетата и портфейлите в онлайн магазина са с високо качество и се преглеждат от служители преди да бъдат доставени на клиента.

Доставките на поръчаните продукти се извършват според работното време на куриерската фирма. Поръчки направени до 17:30 часа се изпращат в същия ден и на следващия работен ден са на адреса посочен при попълването на заявката.

ЛУКСЗОНА Е ДРУЖЕСТВО С ОСНОВНА ДЕЙНОСТ ВНОС И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. УПРАВЛЕНИЕТО НА ФИРМАТА Е СЪС СЕДАЛИЩЕ ГР.СОФИЯ.

ФИРМАТА Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 2011Г. В РЕЗУЛТАТ НА ОКРУПНЯВАНЕ НА ПО- МАЛКИ ТЪРГОВСКИ ФИРМИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ И ТРАДИЦИИ В СФЕРАТА НА ПРЕДЛАГАНЕТО НА СТОКИ И УСЛУГИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР.

LUXZONA.COM Е СОБСТВЕНОСТ НА ЛУКСЗОНА И Е СЪЗДАДЕН В РЕЗУЛТАТ НА ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩАТА СЕ ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ. МАГАЗИНА ПРЕДЛАГА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ДАМСКИ И МЪЖКИ ЧАНТИ, ПОРМОНЕТА И ПОРТФЕЙЛИ. ЗА СТОКИТЕ ПРЕДЛАГАНИ В МАГАЗИНА СЕ РЪКОВОДИМ ПО НАЙ- НОВИТЕ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ И ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА МАТЕРИИТЕ И ИЗРАБОТКАТА.

LUXZONA.COM Е ЛИДЕР НА ПАЗАРА И ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНА СА ТОЧНАТА И ЯСНА ПРОДУКТОВА И ЦЕНОВА ПОЛИТИКА И ПОСТАВЕНИТЕ КОНКРЕТНИ БЪДЕЩИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ, КЪМ КОИТО СЕ СТРЕМИ ЕЖЕДНЕВНО.

Дамски чанти. Естествена кожа или еко кожа, какво да изберем?   Дамски чанти. Естествена кожа или еко кожа, какво да изберем?   Дамските чанти от... Прочети още...
Ученически раници - Как да изберем ученическа раница   Ученически раници - Избор на ученическа раница   Ученическата раница е неразделна и... Прочети още...
Мъжки кожени чанти - труден или лесен избор? Предпочитания    Мъжки кожени чанти - труден или лесен избор? Предпочитания   Как да изберем подходящата... Прочети още...

Ученически раници

Категорията е специализирана изцяло за раници за училище. Ортопедични и подходящи за всекидневна употреба. Незабравяйте, че ученическата раница е едно от основните ученическо пособие.

Туристически и спортни раници

Категорията е специализирана изцяло за раници за туризъм, спорт и лов и риболов. Туристическите раници се отличават по няколко основни признака: голям обем, имат много на брой допълнителни джобове, ортопедичен гръб и презрамки...
 

НАДЕЖДЕН, ЗДРАВ И ПРАКТИЧЕН КУФАР НА КОЛЕЛЦА С ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА

*ШИРОКИ И ПЛЪТНИ КОЛЕЛЦА ЗА ДОБРА УСТОЙЧИВОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ
*МНОЖЕСТВО ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ ДЖОБОВЕ
*РАЗШИРИТЕЛНИ ЦИПОВЕ ЗА ПО- ГОЛЯМ ОБЕМ
*ЗАКЛЮЧВАЩА СИСТЕМА С КОД
*2БР.ПЛЪТНИ И ЗДРАВИ ДРЪЖКИ ЗА НОСЕНЕ ВЕРТИКАЛНО И ЗА НОСЕНЕ ХОРИЗОНТАЛНО
*ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА
*НЕПРОМОКАЕМА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МАТЕРИЯ
*ЕТИКЕТ БАДЖ
*ЗДРАВИ МЕТАЛНИ ЦИПОВЕ ДЕТАЙЛИ
Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop