www.luxzona.com - чанти

Евтина дамска чанта за през рамо и под мишница с портмоне бежова

dsc_001481
dsc_001559
dsc_001664
dsc_0020466
Продуктов код: NK14500214
Рейтинг на продукта: Максимален
Практична дамска чанта от еко кожа за всеки ден.
Цена: 28,00 лв
Описание

Дамска чанта евтина

Размери на дамската чанта:

Височина на чантата - 28 см

Ширина на чантата - 40 см

Дебелина на чантата -12 см

Дължина на дръжките - 26 см

Онлайн магазин за дамски и мъжки кожени чанти!


Специализиран магазин за дамски и мъжки чанти luxzona.com предлага голямо разнообразие от подбрани модели чанти с огромно разнообразие на цветове и комбинации. В магазина може да намерите над 100 нови модела чанти всяка седмица.
Нови продукти се публикуват и качват всеки ден от понеделник до петък. В luxzona.com всички мъжки и дамски чанти са селектирани модели и са съобразени с актуалните модни тенденции.

Чантите, портмонетата и портфейлите в онлайн магазина са с високо качество и се преглеждат от служители преди да бъдат доставени на клиента.

Доставките на поръчаните продукти се извършват според работното време на куриерската фирма. Поръчки направени до 17:30 часа се изпращат в същия ден и на следващия работен ден са на адреса посочен при попълването на заявката.

ЛУКСЗОНА Е ДРУЖЕСТВО С ОСНОВНА ДЕЙНОСТ ВНОС И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. УПРАВЛЕНИЕТО НА ФИРМАТА Е СЪС СЕДАЛИЩЕ ГР.СОФИЯ.

ФИРМАТА Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 2011Г. В РЕЗУЛТАТ НА ОКРУПНЯВАНЕ НА ПО- МАЛКИ ТЪРГОВСКИ ФИРМИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ И ТРАДИЦИИ В СФЕРАТА НА ПРЕДЛАГАНЕТО НА СТОКИ И УСЛУГИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР.

LUXZONA.COM Е СОБСТВЕНОСТ НА ЛУКСЗОНА И Е СЪЗДАДЕН В РЕЗУЛТАТ НА ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩАТА СЕ ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ. МАГАЗИНА ПРЕДЛАГА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ДАМСКИ И МЪЖКИ ЧАНТИ, ПОРМОНЕТА И ПОРТФЕЙЛИ. ЗА СТОКИТЕ ПРЕДЛАГАНИ В МАГАЗИНА СЕ РЪКОВОДИМ ПО НАЙ- НОВИТЕ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ И ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА МАТЕРИИТЕ И ИЗРАБОТКАТА.

LUXZONA.COM Е ЛИДЕР НА ПАЗАРА И ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНА СА ТОЧНАТА И ЯСНА ПРОДУКТОВА И ЦЕНОВА ПОЛИТИКА И ПОСТАВЕНИТЕ КОНКРЕТНИ БЪДЕЩИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ, КЪМ КОИТО СЕ СТРЕМИ ЕЖЕДНЕВНО.

Дамски чанти. Естествена кожа или еко кожа, какво да изберем?   Дамски чанти. Естествена кожа или еко кожа, какво да изберем?   Дамските чанти от... Прочети още...
Ученически раници - Как да изберем ученическа раница   Ученически раници - Избор на ученическа раница   Ученическата раница е неразделна и... Прочети още...
Мъжки кожени чанти - труден или лесен избор? Предпочитания    Мъжки кожени чанти - труден или лесен избор? Предпочитания   Как да изберем подходящата... Прочети още...

Ученически раници

Категорията е специализирана изцяло за раници за училище. Ортопедични и подходящи за всекидневна употреба. Незабравяйте, че ученическата раница е едно от основните ученическо пособие.

Туристически и спортни раници

Категорията е специализирана изцяло за раници за туризъм, спорт и лов и риболов. Туристическите раници се отличават по няколко основни признака: голям обем, имат много на брой допълнителни джобове, ортопедичен гръб и презрамки...
 

НАДЕЖДЕН, ЗДРАВ И ПРАКТИЧЕН КУФАР НА КОЛЕЛЦА С ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА

*ШИРОКИ И ПЛЪТНИ КОЛЕЛЦА ЗА ДОБРА УСТОЙЧИВОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ
*МНОЖЕСТВО ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ ДЖОБОВЕ
*РАЗШИРИТЕЛНИ ЦИПОВЕ ЗА ПО- ГОЛЯМ ОБЕМ
*ЗАКЛЮЧВАЩА СИСТЕМА С КОД
*2БР.ПЛЪТНИ И ЗДРАВИ ДРЪЖКИ ЗА НОСЕНЕ ВЕРТИКАЛНО И ЗА НОСЕНЕ ХОРИЗОНТАЛНО
*ТЕЛЕСКОПИЧНА ДРЪЖКА
*НЕПРОМОКАЕМА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МАТЕРИЯ
*ЕТИКЕТ БАДЖ
*ЗДРАВИ МЕТАЛНИ ЦИПОВЕ ДЕТАЙЛИ
Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop